Onbezorgd genieten.

Koffiebar en lunchbar Maison Beautique Mol
 
Koffiebar en lunchbar Maison Beautique Mol

Ontbijten, lunchen & dinchen
bij Maison Beautique

Hartelijk welkom in onze koffie- en lunchbar Maison Beautique! Bij ons kan het allemaal: ontbijten, lunchen, dineren of gewoon gezellig vertoeven/borrelen met familie en vrienden.  Wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveer online of bel ons 014 37 32 47. Binnenwandelen mag ook altijd UITERAARD! 

Graag reserveren in groep of kom je graag met meer dan 5 personen? Bel ons even op. Wij boeken je tafeltje en geven wat meer info over de mogelijkheden. 

Wist je dat wij een ook vaste kaart hebben op donderdagavond? Neem een kijkje onderaan bij Food. Daar kan onze Dinchkaart geraadpleegd worden. 

Wist je ook dat wij...

...ELKE LAATSTE DONDERDAG VAN DE MAAND een thema-avond hebben?                                                                                                                      Elke laatste donderdag van elke maand serveren wij GRIEKSE Meze -en visschotels van O'ToPoS indertijd. Door de zeer grote aanvraag, hebben wij beslist deze heerlijke schotels te serveren 1x/maand en dit kan uiteraard enkel op reservatie. Hiervoor reserveren kan online met duidelijke vermelding dat je graag boekt voor de visschotel of Meze-schotel of geef ons een belletje 0473 627 644.

Take - Away
Geen zin om te koken?
Geef ons een belletje. Afhalen van enkele gerechtjes is ook mogelijk. Graag meer info? 0473 627 644.Tafel reserveren menu bekijken

 

Openingsuren koffie- en lunchbar

Maandag gesloten
Dinsdag 09u00 tot 18u00
Woensdag 09u00 tot 18u00
Donderdag 09u00 tot 20u00
Vrijdag 09u00 tot 18u00
Zaterdag 09u00 tot 17u00
Zondag gesloten

Koffiebar en lunchbar Maison Beautique Mol - Yotta Vaitsoudis

Yotta Vaitsoudis is de drijvende kracht achter het knap stukje horeca in Maison Beautique. Breng zeker een bezoekje aan deze ontzettend fijne plek met zoveel lekkers op de menukaart. Wedden dat vertoeven in deze hippe koffie- en lunchbar Genieten is met de grote G?

Meer over YottaFood + art + beauty

Vele gerechten uit onze menukaart worden bij ons geserveerd in prachtige keramiek van Katrin Dekoninck. Wist je dat er eyecatchers van deze Molse beeldhouwster terug te vinden zijn in Maison Beautique?

Wie is Katrin Dekoninck

Katrin Dekoninck bezielster van STUDIO KD, leeft en werkt als ontwerpster en freelance kunstenares in België. Naast haar eigen artistiek werk, ontwerpt Katrin regelmatig in opdracht voor bedrijven of architecten.

Ze volgde schilderen en tekenen aan de hoge school akademie in Antwerpen en in avondschool studeerde ze beeldhouwen en keramiek. Vanuit haar passie voor klei en op vraag van velen startte Katrin met het organiseren van workshops ‘boetseren met klei’, voor zowel beginners als gevorderden. Boetseer je eigen "hippe" schaal, figuur of abstract beeld in keramiek.

In haar ruime atelier gelegen in een mooie omgeving aan het kanaal in Mol Gompel biedt ze de mogelijkheid om als mens volledig los te komen uit de dagelijkse stress en sleur en volop te genieten om creatief bezig te zijn.