When career & passion come together

Maison Beautique: opvolger O'ToPos & Beautique - Yotta en Katerina Vaitsoudis

Over ons

Voor ons, Yotta en Katerina, is de Statiestraat 63 a in Mol centrum, een straat geplaveid met de mooiste herinneringen. Het is de plaats waar het voor ons Griekse zusjes allemaal ooit begon.

“Maison Beautique" was al jaren een droom en werd na veel geduld en hard werken onze "essentie”. Vandaag de dag zijn wij de fiere uitbaters van een trendy zaak die op diezelfde locatie beauty en food combineert. Maison Beautique in Mol staat voor puur genieten met al uw favorieten onder één dak.Maison Beautique Mol
Maison Beautique: opvolger O'ToPos & Beautique - Yotta en Katerina Vaitsoudis 

Maak kennis met de zusjes

Yotta Vaitsoudis - Maison Beautique: opvolger O'ToPos

Yotta Vaitsoudis

Wist je dat...

… bij deze multitasker het ondernemend bloed door haar aderen stroomt?

… Yotta geschoold is als medisch secretaresse en jaren gewerkt heeft in de sector?

Dit kon niet beletten dat de passie voor ondernemen de bovenhand kreeg. Zo stampte ze midden in Corona-tijden het Grieks restaurant O’ToPoS uit de grond en bracht ze zo de authentieke Griekse keuken en diens gastvrijheid terug hier in hartje Kempen.

Wat velen niet weten is dat Yotta ook 3 jaar een opleiding volgde in schoonheidsspecialisatie en enkele jaren ervaring opdeed als sales in de beautysector. Naast dit alles had Yotta voor ze startte als zelfstandig ondernemer veel ervaring in de horeca. In haar jeugd en vele jaren nadien werkte ze vaak in dat prachtig, authentiek restaurant van haar ouders.

Eind 2022 nam ze opnieuw een drastische beslissing. Op 30/07/2023 sloot ze de deuren van haar bloeiende zaak O’ToPoS en eindigde daarmee in schoonheid en op een hoogtepunt. In tussentijd bouwde ze samen met zus Katerina aan een mooi en nieuw verhaal. Een verhaal dat vandaag de naam Maison Beautique draagt.Katerina Vaitsoudis - Maison Beautique: opvolger Beautique

Katerina Vaitsoudis

Wist je dat...

... Katerina de drijvende kracht achter dit prachtig schoonheidsinstituut is?

… ze ondertussen 20 jaar werkzaam is in de beauty business?

Met jarenlange ervaring zorgt ze ervoor dat elke behandeling aangenaam genieten wordt. Ze werkt met respect voor de huid en dit door gebruik te maken van hoogkwalitatieve huidverzorgingsproducten en toestellen. Naast erkende opleidingen, volgt Katerina al meer dan 18 jaar intense bijscholingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen haar vakgebied.

Wist je ook al dat Katerina een koksdiploma op zak heeft? En dat ze destijds in de horecazaak van haar ouders werkte in combinatie met een bijberoep in schoonheidsspecialisatie? In een kamertje in de Statiestraat dat zich boven het authentiek restaurant bevond, creëerde ze toen haar eigen instituut dat in 20 jaar uitgroeide tot wat het nu is.