Time to shop

shop RainPharma, Bellapierre, Lott Jewellery, Bridgewater, Ioan - Maison Beautique Mol

hartelijk welkom in onze shop

Met merken zoals RainPharma, Bellapierre, Bridgewater, en Ioan hebben wij een brede waaier van heerlijke producten in onze mooie winkel. 

Nieuwsgierig naar dit alles? Spring eens binnen bij ons!


Wil je iemand een origineel cadeau geven?
Onze CADEAUBON is onbeperkt geldig en te gebruiken in onze shop, instituut en in onze bistro.
Openingsuren shop

Maandag gesloten
Dinsdag 09u00 tot 18u00
Woensdag 09u00 tot 18u00
Donderdag 09u00 tot 20u00
Vrijdag 09u00 tot 18u00
Zaterdag 09u00 tot 17u00
Zondag gesloten

Onze merken

Rainpharma

RainPharma is een Belgisch merk dat producten bedenkt en maakt voor een stralende huid, een gezellig thuis en een sterk lichaam. RainPharma maakt eerlijke en plantaardige no-nonsenseproducten met pure, natuurlijke ingrediënten die écht werken. Gender-neutraliteit en gelijkheid zitten in het DNA van RainPharma en met hun prachtig gamma aan producten brengt het merk deze waarden ook over. Je huid dagelijks reinigen en verzorgen is niet iets typisch vrouwelijk, al heerst die overtuiging in onze Europese cultuur nog steeds. Elke huid heeft verzorging nodig. Daarom heeft RainPharma producten en behandelingen voor iedereen, die een oplossing kunnen bieden voor elk huidtype en elk huidprobleem.

Made in Belgium.
Crafted with passion.
Offered with Love.

RainPharma staat bekend om hun holistische aanpak, waarbij er van binnen naar buiten wordt gewerkt. Een stralende huid en een gezond lichaam starten namelijk van binnenuit. Wanneer je je lichaam langs de binnenkant verzorgt, zal zich dat aan de buitenkant vertalen. Hun huidverzorgingslijn combineer je daarom best met hun orthomoleculaire voedingssupplementen en eiwitshakes, die de huid van binnenuit opbouwen en verzorgen. Naast huidverzorging, voedingssupplementen en eiwitshakes, heeft RainPharma ook een aromatherapielijn: een luxueuze lijn met onder meer plantaardige douchegels, handzepen, haarproducten, room sprays en essentiële oliën. De collectie minerale make-up vormt tot slot de kers op de taart van het RainPharma gamma. De plantaardige make-uplijn is volledig vegan en doet je natuurlijke zelf stralen als nooit tevoren.

 

Bellapierre

Bellapierre staat voor zuiverheid, variatie, eenvoud en kwaliteit. Dit prachtig merk blijft trouw aan het gebruik van veilige, natuurlijke ingrediënten zoals Zink, IJzer, Mica en Titaniumdioxide. "Bella" is het Italiaans woord voor ‘mooi’ en“Pierre" is het Frans woord voor ‘steen’.Bellapierre betekent dus ‘mooie steen’. Deze naam is erg toepasselijk voor Bellapierre omdat al deze minerale producten gemaakt zijn van een steen/ een rots, genaamd Mica. Bellapierre bevat geen schadelijke ingrediënten en is aanbevolen door dermatologen (hypoallergeen).

Purity, Variety,
Simplicity and Quality

Heb jij altijd last van een extreem droge, gevoelige of glimmende huid?  Dan is dit de make up waar jij blij van wordt. Door de natuurlijke en hypoallergene aard is Bellapierre geschikt voor alle huidtypes. Daarnaast zal het de poriën niet verstoppen, maar door zijn anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen zal het juist de huid verbeteren. Het is make-up en huidverzorging in één.

 

IOAN

Born from a Greek Sunset & created by Jani Kazaltzis en Jens Fissers.

Een huidverzorging die luistert, die zich aanpast en die zich versterkt. Gecreëerd om het gevoel na te bootsen van een ‘golden hour’ op je huid. Deze visie dreef Jani en Jens ertoe een formule te ontwikkelen die een stralende glow geeft en de natuurlijke schoonheid van het gezicht versterkt.

Skincare that listents,
adapts & empowers.

Producten die voeden, hydrateren, tekenen van veroudering bestrijden en een gezonde uitstraling geven.   IOAN is voor iedereen. Voor hem, haar en voor hen.

 

Bridgewater

Bridgewater Candle Company USA is een leider met een bewezen reputatie voor schoon brandende kaarsen en volgeurende producten. Of ze nu zomers of winters zijn, de geuren zijn gemaakt om speciale momenten te verrijken.

#NOTJUSTACANDLE#
One 🕯 = Three 🍽
Light a Candle - Feed a Child

Ze geloven dat de beste dingen in het leven van eigen bodem komen.
Daarom sluiten ze geen compromissen wat betreft de ingrediënten. Ze hebben een gepatenteerd kaarsvet van sojamengsel gemaakt om een schone verbranding te garanderen, en ze creëren geuren die perfect zijn om te delen met je geliefden. Bovendien is het een bedrijf met een missie! Kom snel een kijkje nemen in onze winkel en ontdek deze unieke kaarsen met een roeping!

 

events koopavonden Koopzondagen
& workshops

Events, koopzondagen, workshops en koopavonden gaan door op regelmatige basis. Hou ook zeker onze socials in het oog!

Bekijk alle events

Op de agenda

 

GA SNEL NAAR ONZE EVENT - PAGINA OP DEZE WEBSITE.

BEL ONS  014 37 32 47.
 
NEEM CONTACT MET ONS OP EN VERGEET NIET OM ONS TE VOLGEN VIA SOCIAL MEDIA.

GEEN TIJD EN WIL JE IEMAND BLIJ MAKEN MET EEN ORIGINEEL CADEAU? Onze cadeaubon is onbeperkt geldig en te gebruiken in onze shop, instituut en in onze bistro.